DramaSlot Akasia TV3

Drama Shah Alam 40000

Sinopsis Shah Alam 40000

Menceritakan tentang situasi kejiranan golongan atasan di Shah Alam yang didiami oleh tiga wanita terkemuka iaitu Datin Sri Azlina, Datin Rose dan Tengku Shafinaz Mckenzie. Masing-masing menyimpan rahsia tersendiri sehinggalah ia terbongkar dan menyebabkan berlakunya insiden yang tidak diingini. Adakah persahabatan mereka semakin akrab atau sebaliknya.

Puan Sri Azlina, Datin Rose dan Tengku Shafinaz adalah tiga wanita yang kaya and terkemuka. Mereka tinggal di sebuah kawan perumahan yang sama di Shah Alam dan masing-masing mempunyai rahsia tersendiri. Untuk melindungi rahsia mereka, mereka sentiasa berkumpul bersama dan merancang macam mana nak selamat dari rahsia tersebut dibongkarkan. Persahabatan mereka diancam apabila mereka ingin memulakan perniagaan bersama.

Pelakon Shah Alam 40000

Umie Aida, Rita Rudaini, Anna Jobling, Arash Mohd, Aedy Ashraf, Fadlan Hazim, Aleza Shadan, Awie Dean, Malek Mccrone, Syeera Aziz, Jabir Meftah, Zailin Aqeesha, Danish Iskandar, Afifah Nasir, Farah Nadiah, Adeed Abdullah, Syahir Shafein

Drama Shah Alam 40000

Jumlah Episod: 28
Tarikh: 3 Ogos 2021
Hari: Isnin–Ahad, 7.00 malam
Siaran: Slot Akasia TV3

Related Articles

Back to top button