DramaSlot Sakura TV3

Drama Segenap Takdir

Drama Segenap Takdir akan disiarkan pada 24 April 2023 di Slot Sakura TV3 pada hari Isnin hingga Khamis, pukul 6 petang. Skrip ditulis oleh Rina Khan dan Sherry Khan, manakala pengarahnya Eoon Shuhaini. Drama ini diterbitkan oleh A-Ten Alliance (M) Sdn. Bhd.

Sinopsis Segenap Takdir

Haryani percaya bahawa cinta mudah diperoleh jika menggunakan taktik halus, dan Azlan adalah sasarannya. Meskipun orang lain mengkritiknya, dia tidak peduli dan mengabaikan akibatnya terhadap keluarganya dan akibat di akhirat.

Setelah tunangannya koma, Azlan terpaksa menikahi Haryani sebagai isteri pertama, tetapi masih berjanji untuk menikahi Nadira jika dia sembuh. Peristiwa menyebabkan Haryani bertaubat dan mencari Tuhan, tetapi dia dihukum oleh masyarakat sebagai insan munafik.

Walau bagaimanapun, perjuangan Haryani untuk berubah membuahkan hasil, dan dia menarik perhatian Faisal. Walaupun dia menghadapi pelbagai dugaan dan tuduhan, Haryani terus berjuang dan memperoleh hikmah yang mengajarnya erti kebahagiaan. Akhirnya, dia dituduh bersalah atas kecelakaan Nadira.

Pelakon Segenap Takdir

Zara Zya, Nabil Aqil, Sharifah Shahora, Watie Sadali, Aqeesh Aleeya, Siti Khadijah Halim, Saiful Wazien, Azizah Mahzan, Niezam Zaidi, Haleeda.

Drama Segenap Takdir

Jumlah Episod: 15
Tarikh: 24 April 2023
Hari: Isnin -Khamis, 6:00 petang
Siaran: Slot Sakura TV3

Related Articles

Back to top button