DramaSlot Akasia TV3

Drama Ku Akad Kau Dengan Bismillah

Sinopsis Ku Akad Kau Dengan Bismillah

Hannah, seorang usahawan yang menjalankan kedai hiasan, tiba-tiba terbangun di rumah sepupunya bersama seorang lelaki yang tidak dikenalinya. Insiden ini mengubah hidupnya dan memaksa Hannah untuk diasingkan dari keluarganya serta memilih untuk hidup jauh dari semua orang.

Namun, beberapa tahun kemudian, takdir mempertemukan Hannah dengan Luth Mikail, seorang Ketua Pegawai Eksekutif sebuah syarikat pembinaan. Luth memohon maaf dan mencuba memulakan semula perhubungan mereka.

Hannah mempunyai pilihan untuk bertindak balas terhadap situasi ini. Bagaimanapun, reaksinya menunjukkan satu perspektif yang bermakna ketika episod gelap dalam hidupnya kembali. Dia mengambil masa untuk menangani insiden yang menimpanya, tetapi pada akhirnya, Hannah mengambil langkah ke hadapan dengan menerima permohonan maaf Luth dan membina semula perhubungan mereka.

Pelakon Ku Akad Kau Dengan Bismillah

Jasmin Hamid, Halim Radzi, Sophia AlBarakbah, Ayu Ayuni, Zaki Azeman, Jasmine Suraya, Aliff Aziz, Zack Zabhas, Hilal Azman, Jasper Supayah, Shah Iskandar

Drama Ku Akad Kau Dengan Bismillah

Jumlah Episod: 28
Tarikh: 6 Februari 2023
Hari: Isnin-Jumaat, 7:00 malam
Siaran: Slot Akasia TV3

Related Articles

Back to top button