DramaAstro Prima

Drama Hati Yang Dikhianati

Sinopsis Hati Yang Dikhianati

Iskandar berhenti sekolah dan bekerja untuk membesarkan adik-adiknya setelah kematian bapanya. Lisa, adiknya yang bekerja sebagai jururawat, bertemu dengan Zuhri Elyas di tapak pembinaan yang membuahkan perasaan kasih. Namun, Zuhri sebenarnya sudah bertunang dan berselingkuh dengan Maria, kakak ipar Lisa.

Konflik muncul apabila Lisa mengetahui hubungan Zuhri dengan Maria. Selain itu, kisah cinta antara Syaz dan Imran semakin dingin dengan kehadiran Adam, sementara Azran muncul dan mengganggu hidup Maria serta Tasya cuba mendekatkan diri dengan Zuhri. Puan Sarimah mahu Zuhri kembali kepada bekas tunangnya, Tyra, dan Maria mempunyai agenda tersendiri untuk menghalang Zuhri bersatu semula dengan Lisa.

Pelakon Hati Yang Dikhianati

Amar Baharin, Syamim Farid, Sahronizam Noor, Malek Mccrone, Afifah Nasir, Mas Anizan, Razak Ahmad, Lan Siro, Manan Sulaiman, Fendy Bakry, Adam Malek, Nabil Aqil, Hasmira Azmi, Harminder Singh, Zaki Azeman, Norazlina Ismail, Nik Ramly, Iqram Dinzly, Isyariana, Mona Allen, Zamarul Hisham, Mia Nasir, Arena Wan, Shah Iskandar, Shah Rezza, Najua P Ramlee, Qistina Khaled, Farra Zainuddin, Siti Elizad Sharifuddin, Husna Mustaffa.

Drama Hati Yang Dikhianati

Jumlah Episod: 146
Tarikh: 12 April 2021
Hari: Isnin-Jumaat, 6:00 petang
Siaran: Astro Prima – Slot Tiara

Related Articles

Back to top button