DramaAwesome TV

Drama Epilog 3 Naga

Sinopsis Epilog 3 Naga

Mengisahkan tentang kisah tiga sahabat karib yang hanyut dalam memilih jalan hidup sehingga terjerumus dengan kancah jenayah kongsi gelap. Fazarul, Khalid and Sean merupakan sahabat karib sejak kecil. Persahabatan, kisah cinta dan kasih sayang keluarga, disulam dengan kenakalan remaja yang mula membawa padah tatkala batas dilangkah.

Mereka merupakan sahabat karib sejak kecil. Di mana ada Fazarul, pasti akan kelihatan Khalid dan Sean di sampingnya. Kenakalan zaman remaja dirasakan suatu lumrah. Namun, ia mula membawa padah tatkala batasnya dilangkah. Jiwa remaja mereka mula hanyut tidak terbendung.

Khalid tersilap memilih jalan hidup. Sedikit demi sedikit dia terheret ke kancah kumpulan kongsi gelap. Semakin hari semakin sukar untuk melarikan diri.

Keinginan untuk berseronok di sebuah pusat hiburan hanya mengundang sengketa. Tempat sueh itu menjelmakan tragedi. Sean menjadi mangsa pertama.

Fazarul pula masih kuat semangatnya. Dia nekad mahu melepaskan Khalid dari dunia itu. Rakannya dipujuk untuk menyerah diri. Tetapi, tiada yang pasti apabila hati sudah diselubungi dendam. Di manakah titik pengakhirannya?

Pelakon Epilog 3 Naga

Hazama Azmi, Syarul Ezani, Shafiq, Juliana Evans, Atyka Jalil, Katalina, Faizal Hussien, Ridzuan Hashim, Marissa Yasmin, Sahronizam Noor, Along Eyzendy, Aman Nassim

Drama Epilog 3 Naga

Jumlah Episod: 24
Tarikh: 3 Ogos 2022
Hari: Isnin-Khamis, 7:00 malam
Siaran: Awesome TV

Related Articles

Back to top button