DramaTV2

Drama Enjoy Your Stay

Drama Enjoy Your Stay akan ditayangkan pada 31 Januari 2024, Rabu, 9:00 malam di TV2.

Sinopsis Enjoy Your Stay

Kehilangan Tuan Rudi sudah menjadi buah mulut pekerja Damai Beach Resort. Dua pekerja am iaitu Sean dan Beber diangkat menjadi pengurus segera kerana mereka yang paling lama berkhidmat di resort tersebut selain Kak Maggie yang menghidap amnesia.

Sean dan Beber mempunyai dua sikap yang berbeza namun mereka perlu bersama-sama menjadi pengurus hotel untuk menyelamatkan hotel tersebut daripada ditutup sementara menunggu kepulangan Tuan Rudi dan mendapatkan gaji mereka yang tertunggak.

Kak Maggie meskipun amnesia namun dia cekap tentang kedudukan kewangan hotel. Sangeeta pula merupakan graduan jurusan undang-undang yang bekerja di bahagian ‘housekeeping’. Manakala Cef Ain adalah seorang cef berasal dari kaum Iban yang bangga dengan suku etniknya.

Sofia yang ditawarkan kerja oleh Tuan Rudi datang untuk bekerja dan secara tak langsung membantu mereka yang lain untuk menyelamatkan hotel.

Dalam waktu dua pengurus baru ini menguruskan hotel mereka yang diambang kemuflisan, pelbagai kisah lucu dan perkara pelik yang terjadi kepada mereka. Dapatkah mereka menyelamatkan Damai Beach Resort dan mendapatkan gaji mereka yang tertunggak?

Pelakon Enjoy Your Stay

Harris Alif, Aisar Khaled, Azam Pitt, Sangeeta Krishnasamy, Risteena Munim, Ruby Ooi, Amelia Henderson, Anding Indrawani, Dewi Liana Seriestha, Tony Eusoff, Sahronizam Noor, Mubarak Majid.

Drama Enjoy Your Stay

Jumlah Episod: 13
Tarikh: 31 Januari 2024
Hari: Rabu, 9:00 malam
Siaran: TV2

Related Articles

Back to top button