DramaSlot Samarinda TV3

Drama Bunga, Aku Tunggu

Drama Bunga, Aku Tunggu akan ditayangkan pada tarikh 17 Mei 2023, pada setiap hari Isnin-Khamis, pukul 10.00 malam di slot Samarinda TV3.

Sinopsis Bunga, Aku Tunggu

Kamal Iman, seorang jurutera komputer yang dihormati sebagai seorang genius di tempat kerjanya. Kamal juga terkenal dengan sifat baik hati dan kebolehannya, membuatnya disenangi oleh bos dan rakan sekerja. Semuanya berjalan lancar bagi Kamal hingga dia bertemu dengan pekerja baru bernama Bunga.

Bunga adalah seorang gadis yang manis, baik hati, dan ramah dengan teman sekerja. Meskipun impian Bunga adalah menjadi seorang wartawan, dia mematuhi arahan ibu bapanya untuk bekerja di syarikat rakan mereka. Dia sentiasa dibandingkan dengan adiknya, Arjuna, yang dianggap sebagai anak emas keluarga kerana kejayaannya yang melanjutkan pelajarannya hingga ke luar negara.

Satu kejadian di pejabat membawa Kamal dan Bunga bersama, dan Kamal bersedia membantu Bunga dengan kerjanya. Kamal mulai menyukai Bunga secara diam-diam dan cuba mendekati Bunga dengan lebih dekat. Namun, perasaannya semakin kuat dan berubah menjadi obsesi. Drama ini memaparkan obsesi Kamal yang ingin memiliki Bunga, sehingga dia sanggup melakukan apa saja terhadap mereka yang melukai hati Bunga.

Mampukah Kamal memiliki Bunga? Atau adakah takdir lain menanti mereka?

Pelakon Bunga, Aku Tunggu

Shah Iskandar, Abil Qamaruzaman, Azhar Sulaiman, Nelydia Senrose, Beto Kusyairy, Afifah Nasir, Atiq Azman, Kuza

Drama Bunga, Aku Tunggu

Jumlah Episod: 13
Tarikh: 17 Mei 2023
Hari: Isnin-Khamis, 10.00 malam
Siaran: Slot Samarinda TV3

Related Articles

Back to top button