DramaAstro Ria

Drama Beautiful Love Revenge

Drama Beautiful Love Revenge akan ditayangkan pada 1 November 2023, Rabu & Khamis, 9:00 malam di Astro Ria.

Sinopsis Beautiful Love Revenge

Merungkai kisah perkahwinan bahagia Ammara bersama Farid yang berakhir di pertengahan jalan apabila Ammara ditinggalkan akibat kehadiran orang baharu di dalam kehidupan Farid. Ammara diceraikan ketika sambutan ulang tahun perkahwinan ke-10 mereka dan ditinggalkan bersama dua orang anak tanpa tempat untuk bergantung. Dalam keadaan tidak menentu, Ammara secara tidak sengaja telah melanggar sebuah motosikal yang ditunggang oleh Noah, seorang jejaka tampan yang pada akhinrya telah menyimpan perasaan terhadap Ammara.

Kisah percintaan Ammara dan Noah membawa ke alam perkahwinan namun ditentang Farid, bekas suami kepada Ammara. Kehidupan Ammara dan Noah semakin mencabar apabila Farid merencana untuk membalas dendam terhadap Noah dengan satu kemalangan jalan raya. Mampukah Ammara kembali bersama Noah? Segalanya bakal terjawab menerusi drama ini.

Pelakon Beautiful Love Revenge

Harissa Adlynn, Daniel Fong, Luqman Hafidz, Jihaa Sham, Syafi Tee, Maria Farida, Mikael Noah, Heidi Nur Aleesya, Aljeffri Sherry, Nizam Kama, Firdaus Ghufran.

Drama Beautiful Love Revenge

Jumlah Episod: 20
Tarikh: 1 November 2023
Hari: Rabu & Khamis, 9:00 malam
Siaran: Astro Ria

Related Articles

Back to top button