DramaSlot Samarinda TV3

Drama Aku Tanpa Cintamu

Sinopsis Aku Tanpa Cintamu

Nuha, seorang pelakon yang bercita-cita tinggi, jatuh cinta dengan seorang pengarah terkemuka, Adam, yang kemudian mengawal hidupnya. Setiap gerak geri Nuha, diadur dan diawasi oleh Adam. Berjayakah dia melepaskan dirinya?

Adam, seorang pengarah drama mengenali Nuha di set penggambaran. Adam melihat ciri ciri dalam diri Nuha yang menepati citarasanya. Seorang yang mudah dibentuk, dikawal dan mendengar kata. Adam mula memikat Nuha. Adam berjaya memujuk dan meyakinan Nuha untuk melupakan cita-citanya untuk jadi pelakon. Dia menonjolkan segala kebaikan dirinya pada Nuha sehingga akhirnya berjaya mengheret Nuha untuk segera berkahwin dengannya walaupun usia perkenalan mereka masih terlalu singkat.

Setelah berkahwin Nuha mula mengetahui perwatakan sebenar Adam. Nuha mula sedar yang dia terperangkap seperti dalam penjara dalam rumahtangganya sendiri. Nuha mengembalikan semua wang dan hantaran pemberian Adam sebagai menebus talak seperti yang diminta oleh Sarah, ibu Adam. Pada ketika itu, Nuha sedang hamil, namun tidak lagi sanggup untuk meneruskan perkahwinan mereka.

Pelakon Aku Tanpa Cintamu

Zamarul Hisham, Bella Astillah, Malek Mccrone, Eizlan Yusof, Jihaa Sham, Mas Anizan, Shah Iskandar, Julia Farhana Marin, Zarynn Min, Khaty Azian, Bella Rahman

Drama Aku Tanpa Cintamu

Jumlah Episod: 15
Tarikh: 15 September 2022
Hari: Isnin-Jumaat, 10:00 malam
Siaran: Slot Samarinda TV3

Related Articles

Back to top button